Kalusteet

Valmistamme metallisänkyjä asiakkaan toivomin mitoin, standardi mitat ovat yleensä 120, 140, 160 tai 180 x 200 cm - myös erikoismittaiset sängyt ovat mahdolliset.

Sängyt on saatavilla kahdella päädyllä, yhdellä päädyllä tai irtopäätynä eli runkopatjaan kiinnitettävänä koristepäätynä.

Valmistammamme sänky sisältää päädyt (tai päädyn), sivu- ja pohja raudat sekä tarvittaessa lisäveloituksella pohjalaudat. Sänkymme on mahdollista
valmistaa mille tahansa patja mallille (runkopatjalle, joustinpatjalle, futonpatjalle, myös moottorikäyttöisille patjoille).

Neo Romantiko takorauta sängyt ovat tukevia - eivät keiku eivätkä natise. Tolppien alla on aina muovitulpat lattiaa suojaamassa. Sängyn väri on asiakkaan valittavissa, yleisimmät värit ovat: mattamusta,pyyhitty musta (eli perinteinen kuluneen musta takoraudan väri), metalli (hiottu metallinväriseksi ja lakattu mattalakalla), ruostepatina (ruosteen ruskea patinoitu pinta), pyyhitty valkoinen. 

Valmistamme takorauta kehykset peileihin ja toimimme yhteistyössä alihankkijana toimivat lasiliikkeen kanssa, eli toimitamme peilit kokonaisuudessaan. 

Valmistamme peilit asiakkaan toivomin mitoin ja värein.

Peilin kehyksen väri on asiakkaan valittavissa, yleisimmät värit ovat: mattamusta, pyyhitty musta (eli perinteinen kuluneen musta takoraudan väri), metalli (hiottu metallinväriseksi ja lakattu mattalakalla), ruostepatina (ruosteen ruskea patinoitu pinta), pyyhitty valkoinen.
 

Valmistamme tuolit asiakkaan toivomin mitoin ja värein ja myös asiakkaan mallin mukaan. Tuoli on mahdollista valita ritiläpohjalla, jolloin pehmusteeksi tulee irtotyyny tai kiinteällä istuimella, joka muodostuu vanerista ja vaahtomuovista ja vanusta.

Koska emme myy huonekalu tekstiilejä, tulee asiakkaan toimittaa meille valitsemansa kangas. Tuolin kiinteällä pehmusteella voi tilata myös niin, että asiakas itse verhoilee tuolin.

Tuolin väri on asiakkaan valittavissa, yleisimmät värit ovat: mattamusta, pyyhitty musta (eli perinteinen kuluneen musta takoraudan väri), metalli (hiottu metallinväriseksi ja lakattu mattalakalla), ruostepatina (ruosteen ruskea patinoitu pinta), pyyhitty valkoinen.

Pöydät ja tasot on saatavilla muiden tuotteidemme tapaan mittatilaustyönä.

Pöydän kansivaihtoehdot ovat: erilaiset lasit, kivi, marmori, puu (yleensä poltettu liimapuulevy) sekä mikrosementti Asiakas voi myös halutessaan toimittaa meille kannen. Pöydän kansina on käytetty esimerkiksi vanhoja ovia.

Pöydän jalat ovat saatavilla seuraavilla väreillä:  matta musta, pyyhitty musta (eli kuluneen musta, pyyhitty valkoinen (kuluneen valkoinen), matta metalli sekä ruostepatina (ruosteen ruskea patinoitu pinta).

Pajassamme on vuosien varrella valmistunut lukuisia malleja kynttilän jalkoja, ulkotulipatoja, sermejä, vaatetelineitä yms. sisutuksen pienkalusteita.

Tuotteet on mahdollista saada asiakkaan toivomin värein: musta, pyyhitty musta (kuluneen musta), pyyhitty valkoinen (kuluneen valkoinen), mattametalli, ruostepatina (ruosteenruskea)