Metallikalusteet

Metallipajassamme Vantaalla valmistuu mittatilaustyönä:

  • takorauta kalusteet eli sängyt, pöydät, peilit, tasot, naulakot, tuolit, hyllyt yms.
  • portit, kaiteet, aidat, turvakalterit sekä sisä, että ulkokäyttöön
  • sekä yksilölliset sisustuselementit esimerkiksi seinäkkeet ja portaat

NEO ROMANTIKO TAKORAUTAKALUSTEITA JO VUODESTA 1994

Neo Romantikon rautaiset huonekalut valmistetaan omassa pajassamme Vantaalla, kaikki käsityönä alusta loppuun. Kalusteiden tyylissä ja valmistustavassa yhdistellään rohkeasti uutta ja vanhaa. Pajassa hiotaan ja hitsataan huippumodernia metallipöytää ja vieressä taotaan koristekoukeroita takorautapeiliin, samaan aikaan suunnittelijamme hahmottelee rautatankoa väännellen asiakkaan suunnitteleman naulakon toteuttamista. Apuvälineinä käytetään sekä nykykoneita että vasaraa, eli vanhaa sepän taitoa. Teollisuustyylisissä kalusteissa käytämme myös valmiita vesiputkien osia.

Sarjatyötä ei pajassamme juuri tehdä, koska tuotteemme valmistetaan tilauksen perusteella asiakkaan toivomin mitoin ja värein. Oman mallistomme lisäksi valmistamme myös yksittäiskappaleita asiakkaan oman suunnitelman mukaan.

Valmistamme raudasta lähes kaiken sisustukseen liittyvän: sängyt, sängynpäädyt, yöpöydät, divaanit, sohvat, penkit, rahit, tuolit, pöydät, peilit sekä portit, aida ja kaiteet niin sisä- kuin ulkokäyttöön.