Suunnittelija

Mies Neo Romantikon metallikalustemalliston takana on kreikkalaissyntyinen Vago Gavalas, yrityksen perustaja ja sen malliston suunnittelija.

”Rakastan ja arvostan suuresti vanhoja perinteisiä esineitä ja aikaa, jolloin historian käsityöläiset muokkasivat jokapäiväiset tarve-esineet taiteeksi. Ajat ovat muuttuneet, mutta perustarpeemme ovat samat – näin minäkin perinteisellä mallistollani haluan tuoda esille vanhat mallit muokattuna nykypäivän tarpeisiin – kunnioittaen niiden alkuperää. Nykytaide ja modernimuotoilu ovat myös lähellä sydäntäni ja näiden kahden tyylin sekoittaminen on monien omien mallieni luomisen taustalla. Mielestäni parhaita mallejani ovat tuotteet, joissa kova, voittamaton rauta taipuu pehmeiksi, joustaviksi linjoiksi”

Sisustussuunnittelijana Vago Gavalaksen tyyli on tunnistettava, rohkea ja kotoisan lämmin. Hänen suunnittelemansa kohteet ovat saaneet paljon huomiota ja kiitosta osakseen. Hänellä on voimakas visuaalinen kyky, löytää tilan persoona ja toteuttaa sisustus tilan persoonaa ja käyttöä kunnioittaen. Huoneistoremontit Vago Gavalas toteuttaa tinkimättömällä ammattitaidolla tarkasti ja vastuuntuntoisesti asiakkaan toiveita kuunnellen.